کوچک کردن شاخک بینی

کوچک کردن شاخک بینی :

شاخک بینی چیست ؟

در هر طرف بینی سه برجستگی وجود دارد که شاخک نامیده می شود.
،بهتر است بدانید که شاخک ها به شکل طبیعی کوچک و بزرگ می شوند بطوری که در برخی ساعات شبانه روز شاخکهای یک طرف بینی بزرگتر و سمت مقابل کوچکتر میشوند. بهمین دلیل است که در هر زمان یک طرف بازتر از طرف دیگر است.

شاخک ها وظایف متعددی دارند ، نظیر گرم و مرطوب کردن هوای تنفس شده قبل از رسیدن به شش ها و همچنین حفظ بدن در مقابل عفونت
بزرگ شدن شاخک ها در اثر برخی از موارد نظیر عفونت و سرماخوردگی رخ می دهد، علت این امر وارد شدن جریان خون می باشد که با عفونت ها مبارزه می‌کنند.
بعلاوه زمانی که  شخص آلرژی دارد شاخک ها بزرگ می‌شود در این حالت شاخک‌ها رنگ پریده و متورم می‌شوند.
یکی از نکات مهمی که در جراحی بینی باید به آن دقت شود حفظ شاخک ها می‌باشد و نباید جراح  بی دلیل به حذف شاخک ها اقدام نماید زیرا با انجام این کار داخل بینی پوسته پوسته و خشک می‌شود در نتیجه شخص احساس سوزش، خشکی و حتی گرفتگی می‌کند.

جراحی شاخک ها:

در برخی از مواقع نیاز است که جراحان بینی قسمت کوچکی از شاخک ها را ببرند، با استفاده از جراحی می توان کاهش زیر مخاطی شاخک را انجام داد، در این روش جراح بینی بالا کشیدن لایه مخاطی شاخک را با برش انجام می دهد، جراح بینی بخش های اضافی استخوان را نیز حذف می نماید در نتیجه شاخک‌ها از تیغه وسطی بینی دورتر می‌نماید.
با انجام روش بالا کارایی بینی از بین نمیرود چون پوشش آن حفظ می‌شود.
یکی از روش های دیگر بدین گونه است که با استفاده از لیزر یا وسایل دیگر شاخک ها را اصلاح نمود، اما در این روشها امکان دارد که مژک های مفید مخاطی از بین بروند.
دکتر شیرازی جراح بینی با استفاده از روش جراحی و با ایجاد کمترین صدمه به کارکرد بینی به کوچک کردن شاخک ها و برداشتن بافت اضافه می پردازد.
برخی از خدمات دکتر شیرازی :

منتظر نظرات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم
با تشکر مدیریت سایت دکتر شیرازی

دکتر علی اصغر شیرازی

دکتر علی اصغر شیرازی

متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت. عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، متخصص جراحی‌های زیبایی صورت، متخصص جراحی‌های گوش، حلق، بینی و سر و گردن، رتبه اول بورد گوش و حلق و بینی و سر و گردن ایران، فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش و قاعده جمجمه از استرالیا، عضو انجمن جراحان پلاستیک سر و صورت امریکا، اروپا و استرالیا، عضو هئیت مدیره انجمن راینو لوژی ایران، عضو هئیت مدیره انجمن جراحان گوش، حلق، بینی و سر و گردن ایران، دبیر کنگره‌های علمی و فوق تخصصی جراحان گوش و حلق و بینی و پلاستیک، دارنده مقالات علمی متعدد در نشریات معتبر جهان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *