جراحی اندوسکوپی بینی و سینوس

جراحی اندوسکوپی بینی و سینوس

از اندوسکوپ برای مشاهده داخل بینی و سینوس‌ها استفاده می شود، می توان از اندوسکوپ جهت درمان و تشخیص استفاده نمود اگر جهت تشخیص از این دستگاه استفاده نمایم به آن اندوسکوپی تشخیصی گفته می‌شود و اگر جهت جراحی از آن استفاده بنمایم به آن روش اندوسکوپی درمانی گفته می شود.

کاربرد آندوسکوپی تشخیصی

  1. تشخیص سینوزیت
  2. تشخیص تورم مخاط و حساسیت در بینی
  3. تشخیص تومورهای بینی
  4. تشخیص لوزه سوم یا آدنوئید
  5. تشخیص پولیپ بینی
  6. تشخیص نشت مایع مغزی و نخاعی
  7. و …

این نوع آندوسکوپی با بی حسی موضعی صورت می‌گیرد و به شکل سرپایی در مطب یا درمانگاه انجام می گیرد مدت زمانی که این روش طول می کشد معمولا 5 الی 10 دقیقه می‌باشد.

استفاده درمانی آندوسکوپی سینوس

این نوع از آندوسکوپی با بیهوشی عمومی و در اتاق عمل صورت می گیرد و از عوامل شایعی که از این روش استفاده می کنند شامل موارد زیر است :

د رمواردی که پولیپ بینی رخ داده به علت تنگی در مجرای خروجی سینوس می‌توان از این روش استفاده نمود
در روش جراحی آندوسکوپیک سینوس و بینی می توان به کمک آندوسکوپ نواحی را که در بینی و سینوس دچار عارضه شده اند و عامل بیماری می باشند را مورد درمان قرار داد .
در این روش فقط دهانه سینوس گشادتر می شود، بنابراین خطری نسج بینی را تهدید نمی کند و حرکت طبیعی خود را دارد .به این روش جراحی، جراحی عملکرد سینوس گفته می شود.
مواردی که در جراحی اندوسکوپی بینی و سینوس می‌توان از بین برد.

  1. جراحی اندوسکوپی سینوس و بینی
  2. سینوزیت های مزمن
  3. پولیپ بینی

هم چنین از طریق روش اندوسکوپیک از راه بینی به برطرف نمودن مجرای که به شکل اشک می باشند، پرداخت.

منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم با تشکر مدیریت سایت دکتر شیرازی

ما را در کانال تلگرام و اینستاگرام همراهی بفرمایید

کانال تلگرام:

doctorshirazi@

اینستاگرام:

instagram.com/doctorshirazi

دکتر علی اصغر شیرازی

دکتر علی اصغر شیرازی

متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت. عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، متخصص جراحی‌های زیبایی صورت، متخصص جراحی‌های گوش، حلق، بینی و سر و گردن، رتبه اول بورد گوش و حلق و بینی و سر و گردن ایران، فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش و قاعده جمجمه از استرالیا، عضو انجمن جراحان پلاستیک سر و صورت امریکا، اروپا و استرالیا، عضو هئیت مدیره انجمن راینو لوژی ایران، عضو هئیت مدیره انجمن جراحان گوش، حلق، بینی و سر و گردن ایران، دبیر کنگره‌های علمی و فوق تخصصی جراحان گوش و حلق و بینی و پلاستیک، دارنده مقالات علمی متعدد در نشریات معتبر جهان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *