تلفن ۰۲۱۸۸۵۵۰۴۶۹ | ۰۲۱۸۸۵۵۳۳۹۶ | ۰۲۱۸۸۵۵۳۳۹۷ آدرس تهران ، خیابان وزرا، کوچه یکم، پلاک ۱۴ واحد ۵
3/5 - (10 امتیاز)

جراحی بینی گوشتی + فیلم؛ هزینه و مراقبت های بعد از جراحی

امروزه تکنیک های جدید، این امکان را فراهم آورده است که هر نوع بینی با نتایج بسیار خوبی همراه گردد. اما در صورت آنکه از مدل بینی خود مطمئن نیستند و از تفاوت های جراحی بینی گوشتی و هزینه آن مطلع نیستید، در ادامه مطلبی برای آگاهی بیشتر شما عزیزان برای تشخیص نوع بینی وجود دارد و همچنین نمونه عمل بینی گوشتی و رضایت مندی بیماران را مشاهده می نمایید که تمامی آن ها حقیقی است که در با همراهی ما متوجه آن خواهید شد.

فیلم رضایت بیماران بعد از جراحی بینی گوشتی توسط دکتر علی اصغر شیرازی
پادکست صوتی دکتر علی اصغر شیرازی درباره نکات طلایی و حائز اهمیت جراحی بینی گوشتی

مشاوره عمل بینی گوشتی

اگر بینی شما گوشتی است و سوالات متعددی در رابطه با عمل بینی گوشتی برایتان ایجاد شده، در فرم زیر شماره موبایل خود را وارد کنید تا در کمتر از 6 ساعت با شما تماس بگیریم و مشاوره رایگان دریافت کنید.

شماره موبایل شما
شماره موبایل شما ارسال شد. منتظر تماس ما باشید.
دوباره امتحان کنید

خصوصیات بینی گوشتی

بینی های که پوست ضخیمی دارند به عنوان بینی گوشتی شناخته می شوند. جالب است بدانید که بینی های گوشتی به دو دسته تقسیم می گردند. بینی های گوشتی که پوست ضخیمی ندارند اما لایه های چربی در زیر پوست وجود دارد و نوع دیگر این مدل بینی ها بدین صورت است که دارای پوست ضخیم بدون لایه های چربی می باشند.

در حقیقت تفاوت این دو نوع بینی گوشتی بدین ترتیب است که بینی های دارای لایه های چربی پوست شل و قابل حرکتی دارند اما بینی های گوشتی که پوست ضخیمی دارند، بسیار سفت و قابل حرکت نیستند.

خصوصایت دیگر بینی های گوشتی این است استخوان بندی ضعیفی دارند و با وجود پوست ضخیم و سنگینی نوک بینی افتادگی پیدا می کند، قابل توجه است که اکثریت این نوع بینی ها پهن بوده و پوست چربی و سفتی دارند.

تفاوت بینی های استخوانی و گوشتی

تفاوت-بینی-استخوانی-و-گوشتی

در بینی های استخوانی بدلیل نازک بودن پوست جزئیات استخوانی از زیر پوست قابل مشاهده است، یعنی ممکن است لبه های استخوان چنانچه قبلا شکسته شده باشد دیده و لمس گردد، همچنین در نیمه پایینی بدلیل نازک بودن پوست معمولا غضروف ها قوی و مستحکم هستند و پهنی و یا افتادگی در نوک بینی کمتر وجود دارد، در حالیکه بینی های گوشتی بدلیل کلفت بودن پوست جزئیات استخوان و غضروف مشاهده نمی شود و بدلیل سنگینی پوست غضروف ها ضعیف و افتاده است. گفتنی است، مهمترین تفاوت بینی های گوشتی و استخوانی، میزان ضخامت پوست آن ها است.

در این قسمت چند نمونه از تصاویر جراحی بینی دکتر علی اصغر شیرازی جراح و متخصص گوش، حلق و بینی را مشاهده می کنید.

جراحی بینی بعد از 4 سال
عمل زیبایی بینی بعد از 8 ماه
جراحی بینی پس از هشت ماه
عمل بینی بعد از 8 ماه

تفاوت جراحی بینی گوشتی در مردان و زنان

جراحی بینی بدون توجه به نوع آن در مردان و زنان متفاوت است. به طور معمول پوست بینی در اکثریت مردان به نسبت زنان ضخیم تر و گوشتی تر است.

تفاوت دیگر بینی های گوشتی در مردان و زنان بدین صورت است که فرم پذیری در بینی های گوشتی مردان مشکل تر خواهد بود و بایستی اقداماتی بیشتری انجام داد تا بتوان بینی زیبایی را جراحی نمود. اما با توجه به رعایت تناسب بین اجزای صورت در مردان نیازی به کوچک نمودن بینی نخواهد بود و از این لحاظ جراحی بینی در مردان آسان تر خواهد بود اما در زنان به دلیل ظرافت صورت می بایستی بینی را کوچک نمود کمی اشکال در کوچک تر سازی بینی در زنان داریم. اما در نهایت نتیجه جراحی بینی پس از دو سال در مردان و زنان تقریبا یکسان و رضایت بخش خواهد بود.

بینی گوشتی در مردان و زنان

تاثیر پوست و اندازه بینی بر نتیجه جراحی بینی گوشتی

پوست یکی از عواملی است که می تواند بر تکنیک و نتیجه جراحی تاثیرگذار باشد اما بایستی بدانید که میزان اثرگذاری آن بسیار نیست.

به طور معمول افرادی که بینی های گوشتی دارند، پوست صورت کاملا ضخیم بوده و صورت بزرگی دارند، لذا یک هماهنگی در پوست بینی با پوست اجزای دیگر صورت و همچنین اندازه آن با صورت وجود دارد. لذا برای آنکه بتوانیم بینی زیبا با فرم متوازن ایجاد نماییم، با برطرف کردن مشکلات و بدفرمی های آن می توانیم یک هارمونی زیبا برای بینی ایجاد کنیم تا به نتیجه دلخواه خود دست یابیم.

گاها برخی افراد انتظار دارند که بتوانیم هر نوع بینی را کوچک نماییم در صورتی که چنین نیست. کوچک نمودن زیاد بینی های گوشتی امکان نخواهد داشت و کوچک نمودن بینی تا حدی امکان پذیر خواهد بود و در ضمن هر بینی کوچکی زیبا نیست بایستی توازن و هارمونی بین صورت با بینی وجود داشت باشد که تناسب اجزای صورت رعایت گردد.

نحوه جراحی بینی گوشتی

نحوه جراحی بینی استخوانی و گوشتی با یکدیگر تفاوتی ندارد اما اقدماتی در بینی های گوشتی انجام می شود، که عبارت است از: محکم سازی استخوان؛ در حقیقت محکم سازی بینی های گوشتی بایستی خیلی دقیق تر و اصولی تر انجام گردد، به همین منظور از تکنیک گرفت غضروفی استفاده می شود که به طور معمول غضروف مورد استفاده از خود بینی، گوش و در مواردی نادر از غضروف دنده می باشد.

اقدام دیگر در نحوه جراحی بینی گوشتی حذف لایه های چربی است، در حقیقت افرادی که بینی های گوشتی با لایه های چربی زیاد دارند در طول جراحی می توان بخشی از این چربی ها را برداشت، اما بایستی دقت نمود به هیچ عنوان آسیبی به پوست وارد نشود.

زیرا اگر در زمان برداشتن چربی آسیبی به پوست وارد شود، اسکارهای ایجاد خواهد کرد که ترمیم آن بسیار سخت خواهد بود. بنابراین جراح نبایست وسوسه شود که بینی را بیش از حد کوچک نماید و استخوان بردارد، زیرا میزان برداشتن استخوان و غضروف ها در این نوع بینی ها محدود است و همچنین نبایست پوست را بیش از حد نازک کند به دلیل آنکه این اتفاق بسیار مشکل ساز خواهد بود.

اینستاگرام دکتر شیرازی

مراحل عمل بینی گوشتی با روایت فیلم

تصویربرداری قبل از جراحی بینی از زوایای مختلف ضروری است زیرا سبب تشخیص دقیق مشکلات بینی می نماید و به بیماران کمک می کند تا با آگاهی از مشکلات بینی خود انتظارات واقع بینانه تری را داشته باشند.

مشاهده زوایای مختلف تصاویر ثبت شده این امکان را فراهم می آورد تا بیمار و جراح بتواند تمامی مشکلات بینی همچون کجی، عدم تقارن، شکستگی ها و … را بتواند به راحتی تشخیص دهد.

پیش از جراحی نواحی برش علامت گذاری می شود تا جراح بتواند با ظرافت و دقت بیشتری اقدام به جراحی نماید.

در طول جراحی بینی تمامی نواحی بینی همچون نوک بینی، کوچک نمودن حفرات بینی، رفع کجی و انحرافات بینی به منظور زیبایی و رفع مشکلات اسکلتی بینی انجام می گردد.

در انتهای جراحی پس از آنکه جراح تمامی مشکلات را برطرف نمود، برش های ایجاد شده را بخیه می زند، برش ها در داخل و خارج بینی ایجاد شده به همین ترتیب بخیه ها در داخل و خراج بینی زده می شود که این بخیه ها به دو صورت جذبی و کشیدنی خواهد بود.

پس از زدن بخیه ها در انتهای جراحی، بینی چسب زده می شود و اسپلینت بینی بر روی چسب ها قرار می گیرد که در نهایت پس از یک هفته اسپلینت بینی برداشته می شود.

جراحی ترمیمی بینی گوشتی

جراحی ترمیم بینی یک عمل بسیار پرچالش و سختی است ولی در بینی های گوشتی این سختی به مراتب بیشتر است، دلایل بسیاری برای جراحی ترمیمی وجود دارد اما یکی از شایعترین دلایل انجام جراحی ترمیمی بینی های گوشتی این است که در روند جراحی اولیه استخوان و غضروف بسیاری از بینی برداشته شده و همین امر سبب ضعف اسکلت بینی شده است. بنابراین در ترمیم بینی گوشتی نیاز است که از پیوندهای قوی تر با استحکام بالای استفاده شود که در اکثریت مواقع از غضروف دنده استفاده می گردد.

سایر ایرادات بینی همچون عدم تقارن حفرات بینی، باقی ماندن قوز، پولیپ بینی و دیگر مشکلات می توان به صورت همزمان با پیوند غضروف برطرف نمود.

تقویت غضروف در بینی های گوشتی

به طور معمول در اکثریت مواقع بینی های گوشتی به تقویت غضروف به دلیل ضعیف بودن غضروف های بین نیاز دارند. تقویت غضروف به استحکام بینی و پیشگیری از افتادگی نوک بینی کمک بسزایی می نماید.

جراحی بینی گوشتی در روش های قدیمی تر، با استفاده از برداشتن غضروف ها انجام می شد، اما در روش های مدرن و جدید جراح سعی می نماید به جای برداشتن غضروف ها آن ها را تقویت و اصلاح نماید. در حقیقت این روند سبب می گردد تا غضروف ها استحکام بیشتری داشته باشند و تیغه بینی نیز صاف و متوازن می شود. جراح از نواحی که غضروف های بینی زیاد می باشد جهت اضافه کردن به مکان هایی که غضروف های کم تری دارند، جهت استحکام ساختار بینی استفاده می نماید، اگر بینی غضروف کافی نداشته باشد، از غضروف های لاله گوش و دنده بیمار استفاده می شود.

تاثیر لیزر در جراحی بینی گوشتی

یکی از سوالات بسیار پرتکرار و شایع در بین زیباجویان است که آیا جراحی بینی گوشتی با لیزر امکان دارد؟ بایستی بدانید که در حالت کلی لیزر در هر نوع بینی تاثیری در جراحی نخواهد داشت. لیزر یک وسیله است گاها ممکن خواهد بود جراح بینی از آن برای برش های داخل یا خارج بینی استفاده نماید که تفاوت زیادی با وسایل معمولی نخواهد داشت.

گاها ممکن است افرادی بینی های با پوست ضخیم و همراه با حفره های ناشی از جوش داشته باشند. همچنین ممکن خواهد بود در نواحی برش های جراحی پوست ضخیم و حالت هایپرتروفی اسکار پیدا کنند که در چنین شرایطی می توانیم برای بهتر شدن وضعیت پوست و اسکارهای روی سطح بینی و برش ها پس از مدت زمانی از لیزر استفاده نماییم. قابل توجه است که برای استفاده از لیزر برای بهبود اسکارها می بایست حداقل به مدت سه تا شش ماه صبر نموده و سپس اقدام نمایید.

 علت تورم بیش از حد بینی گوشتی

علت تورم بیش از حد بینی

به طور معمول تورم در بینی های گوشتی به نسبت بینی های استخوانی بیشتر است و بیشتر زمان خواهد برد تا برطرف گردد. گاها پیش می آید که تورم بینی های گوشتی به مدت دو سال به طول می انجامد اما در صورت آنکه تکنیک جراحی به درستی انجام شده باشد، این تورم طی مدت زمان کمتری برطرف می شود. همین طور اقدماتی همچون مصرف برخی داروهای خوراکی و تزریقی می تواند به برطرف شدن تورم در زمان کمتر کمک نماید.

علت تورم بیش از حد بینی های گوشتی ضخامت پوست و وجود لایه های چربی در زیر پوست می باشد. به تدریج پوست و چربی زیر پوست با ساختمان غضروفی جدید بینی انطباق پیدا می کند، لذا تا زمانی که این پوست ضخیم بر روی ساختمان بینی شکل بگیرد، برطرف شدن تورم زمان بر خواهد بود.

مدت زمان برطرف شدن تورم بینی های گوشتی

مدت زمان رفع تورم بینی های گوشتی بسته به انجام برخی اقدامات در طول جراحی و پس از آن متفاوت است. بینی هایی که لایه چربی فراوان دارند در زمان جراحی، جراح بینی با بکارگیری برخی تکنیک ها می توانند تورم را کمتر نمایند، اما هیچ زمان نمی توان در زمان جراحی میزان تورم را به صفر رساند.

مصرف داروهای خوراکی و تزریق داروهای استروئیدی می تواند به کاهش مدت زمان تورم بینی پس از جراحی کمک نماید. قابل توجه است که این تزریق سخت نخواهد بود از سه هفته و حتی تا چند سال پس از جراحی قابل انجام باشد.

آیا بینی گوشتی پس از جراحی برگشت پذیر است؟

یکی از سوالات بسیار شایع و پرتکرار از سوی زیباجویان این است که آیا بینی های گوشتی برگشت پذیر هستند؟ در ابتدا بایستی بدانید که برگشت پذیری این نوع بینی ها به تکنیک جراحی بستگی دارد، زیرا این نوع بینی ها پوست ضخیم و غضروف ضعیفی دارند، اگر جراح بینی بتواند دقیق و صحیح ساختمان اصلی و پایه بینی را درست نماید، احتمال برگشت بسیار کم است.

حتی بینی های گوشتی که چربی های بسیاری در زیر پوست دارند، احتمال برگشت پذیری آن وجود خواهد داشت. اما در صورت انجام اقداماتی همچون مصرف برخی داروها و تزریقات پس از جراحی این احتمال بسیار کم خواهد بود.

برگشت پذیری بودن بینی گوشتی

نقش چسب زدن بینی پس از جراحی

گفتنی است که چسب زدن بینی نقش بسزایی در جراحی نخواهد داشت. تنها چسب زدن بینی در هفته اول که به منظور چسبیدن پوست به غضروف و استخوان زیرین انجام می گردد و چسب زدن پس از این زمان اهمیت زیادی نخواهد داشت. اما در برخی افراد بسته به تشخیص جراح می بایست مدت زمان بیشتری چسب استفاده نمایند، ولی چسب زدن پس از یک ماه تفاوت خاصی ایجاد نخواهد کرد.

به همین ترتیب چسب زدن در بینی های استخوانی و گوشتی تفاوتی وجود ندارد، گاها چسب زدن بعد از عمل بینی به منظور عادت پیدا کردن فرد به فرم بینی جدید می باشد.

مراقبت های بعد از جراحی بینی گوشتی

مراقبت های بعد از جراحی بینی استخوانی و گوشتی تفاوت زیادی نخواهد داشت. اما توصیه های پزشکی پس از جراحی عبارت است از:

تنها نکته و توصیه ای که پس از جراحی بینی های گوشتی با سایر بینی ها وجود دارد این است که احتمال خواهد داشت، تزریقاتی روی بینی انجام گردد، یا از داروهای استفاده شود که استفاده از این نوع داروها ملزم به این است که آزمایشاتی فرد انجام دهد تا بررسی شود که عوارضی وجود ندارد.

تورم و کبودی در دو روز ابتدایی ممکن است بسیار باشد اما آنچنان حائز اهمیت نخواهد بود که ظرف مدت زمان چند روز برطرف می شود.

استفاده از کمپرس سرد به مدت یک تا دو روز ابتدایی ضروری است.

مصرف دخانیات و کشیدن سیگار برای مدتی پس از جراحی ممنوع می باشد زیرا سبب روند کندتر بهبود اسکار بینی می شود.

استفاده از عینک پس از جراحی بینی برای مدتی ممنوع است افرادی که می بایست عینک بزنند می توانند با کمک چسب و اتصال عینک به قسمت بالای بینی از فشار آوردن به استخوان بینی بپرهیزند.

فعالیت ورزشی برای مدتی پس از جراحی ممنوع می باشد و پس از یک هفته انجام پیاده روی بلامانع است اما ورزش های سنگین ورزشی بایستی پس از چندین ماه بسته به نوع فعالیت انجام گردد.

هزینه جراحی بینی گوشتی

هزینه جراحی بینی به عوامل مختلفی بستگی دارد، قبل از انجام جراحی بدون بررسی های لازم نمیتوان هزینه دقیقی را مشخص نمود. برای آگاهی بیشتر بهتر است قبل از جراحی مشاوره شوید.

سوالات متداول جراحی بینی گوشتی

نتیجه جراحی بینی گوشتی

درصد موفقیت نتیجه بینی های گوشتی در ذهن هر فرد متفاوت است و به هیچ عنوان نمی توان گفت جراحی ها با صد در صد موفقیت همراه است.

گفتنی است که جراحی بینی به میزان قابل ملاحظه و چشمگیری سبب تغییر و رضایت مندی افراد می گردد. حال هر چقدر ایرادات پیش از جراحی بیشتر باشد، تغییرات چشمگیری مشاهده می شود اما در بینی های که ایرادات جزئی تری دارند میزان تغییرات به نسبت کمتر خواهد بود.

گیف جراحی بینی
دکتر علی اصغر شیرازی

دکتر علی اصغر شیرازی

متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت. عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، متخصص جراحی‌های زیبایی صورت، متخصص جراحی‌های گوش، حلق، بینی و سر و گردن، رتبه اول بورد گوش و حلق و بینی و سر و گردن ایران، فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش و قاعده جمجمه از استرالیا، عضو انجمن جراحان پلاستیک سر و صورت امریکا، اروپا و استرالیا، عضو هئیت مدیره انجمن راینو لوژی ایران، عضو هئیت مدیره انجمن جراحان گوش، حلق، بینی و سر و گردن ایران، دبیر کنگره‌های علمی و فوق تخصصی جراحان گوش و حلق و بینی و پلاستیک، دارنده مقالات علمی متعدد در نشریات معتبر جهان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 پاسخ

  1. سلام دکتر بینی من گوشتیه و خیلی میترسم عمل کنم و وب نشه ؟ با تقویت غضروف میشه نوکشو استخونی در آورد؟

    1. بستگی به میزان گوشتی بودن بینی داره، در بینی با پوست خیلی ضخیم امکان نداره.

  2. بعد از جراحی بینی گوشتی حتما باید آمپول کورتون تزریق کرد؟ چند وقت بعد باید آمپول زد؟

    1. این به نظر جراح بستگی داره و باید معاینه انجام بشه.

  3. سلام دکتر بینی من گوشتی وپهن و ۶۰ سالم است ایا با عمل جراحی بصورت بینی معمولی میشه با تشکر

    1. سلام دوست عزیز
      سن یا گوشتی بودن و پهن بودن بینی مانعی برای جراحی نیست و می بایست در ابتدا معاینه شوید تا متوجه شویم میزان تغییر چقدر است. به طور معمول می توان بینی های گوشتی را به صورت طبیعی و زیبا جراحی نمود.

  4. سلام اقای دکتر
    ۱۹ روزه عمل کردم بینی گوشتی بود
    الان نگرانم چون قبلا پرهام پهن بوده نمیدونم الان ورم دارم یا شکل واقعیشه
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

    1. سلام خیلی زوده برای قضاوت اما اگر نگران هستید به پزشکتون مراجعه کنید

  5. سلام وقت بخیر
    بنده ۳۷ روزه عمل کردم دست به تیغه بینیم میزنم اصلا احساسش نمیکنیم نظر شما در این مورد چیه ؟