جراحی زیبایی بینی (پرسش و پاسخ)

جراحی زیبایی بینی یا همان رینوپلاستی یکی از جراحی های پرطرفدار است که امروزه در بین تمام سنین طرفداران خاص خود را دارد. به همین منظور ما در این مقاله سعی کرده ایم تعداد زیادی از این سوالات را پاسخ بدهیم. با ما همراه باشید.

آیا جراحی زیبایی بینی خطرناک است؟

قبل از هر چیز بهتر میدانیم که درمورد این سوال پاسخ مفصل تری را بدهیم. عوامل خطرساز در جراحی زیبایی بینی به دو دسته تقسیم میشود: عوامل مربوط به بیهوشی و عوامل مرتبط با جراحی.

در بیهوشی نیز علل خطرناک میتواند به خود بیمار، یعنی بیماری‌های زمینه‌ای و یا عوارض بیهوشی مربوط شود. مثلا بیهوشی در فردی که بیماری شدید قلبی یا ریوی دارد پرخطر است. گاهی نیز مسائل بیهوشی از قبیل حساسیت‌های دارویی حین عمل میتواند خطر آفرین باشد.
در پاره‌ای موارد خطر به دلیل نوع عمل جراحی می‌باشد، مثلا جراحی روی عروق مهم همچون آئورت یا رگهای مغزی عمل خطرناکی به حساب میاید.
در مورد جراحی زیبایی بینی با توجه به این که اغلب افراد داوطلب جوان و بدون بیماری مهم بوده و جراحی با اعضا مهمی سروکار ندارد، جزؤ جراحی‌های کم خطر محسوب میشود.
توجه به نکات زیر احتمال خطر در جراحی زیبایی بینی را به حد اقل می‌رساند:
۱- فرد داوطلب باید سابقه تمام بیماریها، جراحی‌ها و داروهای مصرفی را به اطلاع پزشک جراح برساند. جراحی در کسانی‌ که بیماریهایی همچون دیابت یا فشار خون کنترل نشده دارند و در بیماری‌های پیشرفته قلبی، ریوی، اعصاب و روان، کلیوی، کبدی و سرطان ممنوع است. همچنین کسانی‌ که از داروهای ضّد انعقاد استفاده میکنند باید حد اقل ده روز قبل از عمل این داروها را قطع کنند.
۲- جراح بینی ضمن گرفتن شرح حل و معاینه دقیق، چنانچه لازم باشد آزمایشات و مشاوره‌های لازم با دیگر پزشکان را به عمل آورد.
۳- بیمارستان و یا مرکز جراحی باید به تمامی‌ امکانات لازم مجهز بوده و از کادر بیهوشی مجرّبی نیز برخوردار باشد.
با رعایت نکات فوق می‌توان به جرأت گفت که احتمال خطر در جراحی رینوپلاستی (جراحی زیبایی بینی )بسیار کم است.

سوالات متداول جراحی زیبایی بینی


 

دکتر علی اصغر شیرازی

دکتر علی اصغر شیرازی

متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت. عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، متخصص جراحی‌های زیبایی صورت، متخصص جراحی‌های گوش، حلق، بینی و سر و گردن، رتبه اول بورد گوش و حلق و بینی و سر و گردن ایران، فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش و قاعده جمجمه از استرالیا، عضو انجمن جراحان پلاستیک سر و صورت امریکا، اروپا و استرالیا، عضو هئیت مدیره انجمن راینو لوژی ایران، عضو هئیت مدیره انجمن جراحان گوش، حلق، بینی و سر و گردن ایران، دبیر کنگره‌های علمی و فوق تخصصی جراحان گوش و حلق و بینی و پلاستیک، دارنده مقالات علمی متعدد در نشریات معتبر جهان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 پاسخ

  1. سلام و ارادت
    بنده ماسور (ماساژ) هستم میخواستم بپرسم چه مدتی بعد از جراحی بینی میتونم کار کنم و مشتری رو ماساژ بدم البته باید بیان کنم که من بیشتر در ماساژ به بدن مشتری فشار وارد میکنم چیزی رو بلند نمیکنم یا با فشار بدن مشتری رو نمیکشم
    ممنون از راهنماییتون