هدف از جراحی زیبایی بینی
برآورده کردن خواستههای واقع گرایانه فرد با توجه به معیارهای پزشکی و زیبایی شناسی است. چنانچه به این مقصود رسیده شود هم بیمار و هم پزشک از نتیجه کار جراحی بینی رضایتمند خواهند بود، در غیر این صورت مشکلاتی برای هر دو ایجاد میگردد.
اگر پس از ارزیابی دقیق روحی و روانی در فرد داوطلب جراحی های زیبایی به مواردی از نکات زیر برخورد شود، او کاندیدای مناسبی برای جراحی نیست:
۱- درخواست جراحی برای اشکالات بسیار کوچک و غیر قابل توجه: موارد بسیاری دیده شده که مثلا فردی برای یک ایراد بسیار کوچک در بینی درخواست رینوپلاستی میکند. این افراد همانطور که به این ایرادات جزئی حساسند، بعد از عمل هم ممکن است به هر چیزی ایراد گرفته و از نتیجه ابراز نارضایتی کنند.
۲- افرادی که قبلا اقدامات متعدد برای زیبایی انجام داده اند. موارد اعتیاد به این اقدامات فراوان دیده شده است. انجام جراحی در اینها علاوه بر وارد شدن صدمات جسمی، اعتیادشان به اقدامات بعدی را هم تشدید میکند.
۳- افرادی که اخیرا دچار مشکلات مهمی در زندگی مثل طلاق، از دست دادن شغل، فوت نزدیکان و…. شده اند. در حقیقت انگیزه آنان برای جراحی زیباتر شدن نیست، بلکه فراموش کردن غمشان است. این افراد پس از گذشت زمان ممکن است از جراحی خود پشیمان شوند، حتی اگر نتیجه مطلوب باشد.
۴- افرادی که نزد پزشکان دیگری رفته و حالا از آنان بد گویی کرده و شما را بهترین دکتر میدانند و تعریف و تمجید بیش از حد از شما میکنند. اینها از نظر شخصیتی غیر ثابت بوده و بعدها مشکل آفرینند.
۵- افرادی که سوابق روانی قبلی از قبیل افسردگی، وسواس، اسکیزوفرنی و یا اختلالات مهم شخصیتی دارند.
۶- افرادی که درخواست جراحی های غیر معمول نظیر درست کردن گوش شیطانی و… می نمایند. اصولا جراح بینی تحت هیچ شرایطی نباید زیر بار خواسته های غیر طبیعی و غیر معمول افراد برود.
چنانچه این افراد شناسایی و از عمل آنها احتراز شود مانع بروز مسائل بعدی میگردد.
منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم با تشکر مدیریت سایت دکتر شیرازی